Vegetarisk workshop – julklappstips för ett grönare 2018

Ragni Andersson

Känner du någon som längtar efter att komma igång med vegetarisk matlagning?

Ge vårt presentkort på en två timmars workshop!

Ända fram till klockan 10.00 på julaftons förmiddag, söndagen den 24 december 2017, kan du köpa denna upplevelse till ett introduktionspris genom att

  • mejla till ragni@svenskstreetfood.se och ange för- och efternamn på den eller dem som ska delta, samt
  • betala med Swish till 0703491263, Ragni Andersson, eller bankgiro 169-5212, Svensk Streetfood, och ange samma namn.[1]

När betalningen kommit in mejlar jag tillbaka till dig. Du får ett kvitto, och ett presentkort i form av en PDF-fil som du kan skriva ut eller skicka vidare till mottagaren.

Så här går workshopen till:

  • Vi lagar en vegetarisk måltid tillsammans, hemma i mitt kök i Jönköping. Vi utgår från näringsrika och närproducerade råvaror. Jag fokuserar på mättande, enkla och goda vardagsrätter som går att kombinera och variera på flera olika sätt.
  • Vi äter tillsammans det vi lagat.
  • Under hela workshopen delar jag med mig av mina kunskaper, ger tips på bra svenskodlade matvaror och hur man kan tillämpa ett hållbarhetstänk när man tar fram menyer, hur man tillagar och kryddar för att få upp smakerna, och så vidare.

Disken efter maten tar jag hand om.

Mellan två och fem personer deltar vid varje workshop. Det går också att välja en workshop i form av individuell coachning. Då får deltagaren ännu mer utrymme för sina egna önskemål och frågor. I bägge fallen bestämmer jag som workshopledare måltidens innehåll, och förbereder ingredienserna. Inga kostnader tillkommer för maten, och det krävs inga särskilda förkunskaper.

Tidsbokning

Deltagaren (= innehavaren av presentkort) kontaktar mig senast den 28 februari 2018 på mejl, telefon eller sms och bokar en dag och tid, någon gång under perioden januari-april 2018. Lämpliga tider är antingen runt lunch, till exempel klockan 11 – 13, eller på kvällen, till exempel klockan 17 – 19. Deltagaren får adress och vägbeskrivning i samband med tidsbokning. Eventuella allergier eller annat som kräver särskild hänsyn eller anpassning pratar vi också om då.

Ombokning kan göras om anmälan kommer in senast 72 timmar innan bokad starttid, samt i mån av tillgång på andra lediga tider.

Priser

Workshop i grupp (2 – 5 personer): 495 kronor per person för köp som görs fram till klockan 10.00 på julafton. Ordinarie pris/värde 795 kronor per person.

Workshop i form av individuell coachning: 895 kronor för köp som görs fram till klockan 10.00 på julafton. Ordinarie pris/värde 1195 kronor.

Priserna är inklusive moms.

[1] Betalning till bankgirot ska ha kommit in senast den fredagen den 22 december. Betalning med Swish fungerar ända fram till julafton.

Comments are closed.

 

Recent Posts

Kommentarer

Taggar