Agrigera AB

Ragni Andersson

2 maj 2019

 

Säg hej till mitt aktiebolag, Agrigera AB!

Att starta bolag är något jag har planerat ganska länge, och nu i april så kom helt enkelt det rätta tillfället. Alla nya projekt- och konsultjobb kommer att ligga i Agrigera AB. Svensk Streetfood finns kvar med catering & utomhusmatlagning plus en del uppdrag som får rulla på där tills de är klara. Finns det skäl att flytta över pågående uppdrag så gör jag det, och annars inte.

Du kan anlita Agrigera AB för till exempel projektledning, utbildningar och event. Min kompetens ligger i huvudsak inom mat- och jordbruksområdet. Hållbar utveckling är en röd – eller kanske grön – tråd i allt som jag gör. 

Kontakt: Tfn 070 349 12 63 , e-post ragni(a)agrigera.se

https://www.linkedin.com/in/ragni-andersson-253b4965/ 

Undrar du över namnet Agrigera?

Det är helt enkelt resultatet av en ”kreativ lek” med ord och stavelser.

Först och främst anspelar det på ordet aggregera/aggregering som handlar om att sätta samman flera delar till en större helhet. Begreppet används inom flera olika vetenskapsområden, bland annat marklära och nationalekonomi.

De tre stavelserna AGRI, GE och RA betyder dessutom olika saker var för sig:

  • AGRI står såklart för jordbruk, som är den bransch där jag är förankrad. Inom jordbruket, dvs. produktion av mat och energi i andra former, finns den största delen av min yrkesidentitet och kompetens.
  • GE är en dialektal variant av det grekiska ordet Gaia. Gaia var jordens, moderlighetens och fruktbarhetens gudinna. Kanske har du även hört talas om gaiateorin – en teori som betraktar all levande materia på jorden som en enhet, eller gaiafilosofin – en filosofi som ser jordklotet som ett levande väsen.
  • Slutligen, RA, det är mina initialer.

 

Comments are closed.

 

Recent Posts

Kommentarer

Taggar